Smaakvol eten in een sfeer die je proeft!

Midden in de drukte van het leven kun je bij Phare de Vie tot rust komen bij een lekker gerecht of een glaasje wijn met één van onze sharing dishes. Bij ons kan je je dag tempo even vertragen en ruimte maken voor een deugddoend intermezzo.

Phare de Vie team

Lekker met een visie.

Onze (h)eerlijke keuken is een centrale pijler in ons concept. Wij kiezen onvoorwaardelijk voor authenticiteit. Simpele dingen lekker klaargemaakt. We kiezen dan ook met veel zorg onze producten uit. Phare de Vie biedt een diverse aantal gerechten aan voor ieder wat wils. Alles is met liefde en passie bereid en dit smaak je in onze gezellige, huiselijke sfeer. 

Culinair genot en
levenskunst à la carte.

Phare de Vie is een baken. Het is de thuishaven van de echte levensgenieters. Een zinnelijke oase waar ze elkaar rond de tafel ontmoeten om dit mooie moment in het leven samen op een verfijnde manier te delen.

Culinair genot en levenskunst à la carte.

Groepen

Heb je een feest(je), evenement of meeting in het vooruitzicht?
Wij verwennen je graag met een lekkere en gezellige lunch of diner!

Phare de Vie beschikt over aparte ruimtes voor groepen tot 40 personen uitgerust met beamer en scherm. We kunnen starten met bubbels, een hapje, daarna een hoofdgerecht en afsluiten met koffie, dessert of een gepersonaliseerde taart.

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde formule.

Groepstafel bij Phare de Vie

Filosofie

Ons logo is niet zomaar een logo

FR Le Phare, de vuurtoren

Le Phare, de vuurtoren

Midden in de drukte van het leven kun je bij Phare de Vie tot rust komen bij een lekker gerecht met een glaasje wijn. Het vuurtorentje (Le Phare) staat symbool voor het baken van veiligheid en zekerheid. Jarenlang was een vuurtoren het baken waar de zeelieden naar uitkeken om veilig terug in de haven te komen.

De herkenbare klokgevel

De herkenbare klokgevel

In de “A” herken je de vorm van onze klokgevel. Het gebouw is een herkenningspunt voor iedereen die de Smedenpoort verlaat. Het gebouw is sinds begin vorige eeuw de plek waar menig handelslieden, voetbalsupporters, boogschutters en soldaten elkaar ontmoetten. Op vandaag is dit de plek waar levensgenieters elkaar mogen treffen. 

Menselijkheid

Menselijkheid

In het “A”-tje met cirkeltje erboven herken je een mannetje. Deze staat voor onze menselijkheid, passie en liefde waarmee we iedereen ontvangen en verwennen met veel lekkers.

Locatie

Locatie

De benen van de “A” geven eveneens de Gistelse- en Torhoutse steenweg terug. Op het puntje ervan is “the spot” Phare de Vie te vinden.

Cirkel/ Ring

Cirkel/ Ring

De veelzeggende “A” is terug te vinden in een sluitende ring. Deze staat voor onze oneindige liefde en passie waarmee we elke dag onze gasten mogen verwelkomen.

Sfeer

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

Tag je foto met @pharedevie en gebruik onze #QfoodQtime om jouw favoriete moment in Phare de Vie te delen.

Cadeaubon

The place where quality food
meets quality time

Phare de Vie is tijdelijk gesloten.

Na 10 jaar vol liefde en passie Phare de Vie uit te baten, zijn we  klaar om de phare door te geven. Het vastgoed en handelsfonds worden verkocht. Misschien word jij wel de nieuwe gelukkige eigenaar?